Без категорії

Преосвященний Владика Тарас Сеньків – у Великолюбінській ЗОШ

9 листопада 2013 року до Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Преосвященний Владика Тарас Сеньків – Апостольський Адміністратор Стрийської єпархії УГКЦ. Як велить український звичай, учні та педагоги зустріли бажаного гостя хлібом-сіллю на вишитому рушнику.

У стінах школи відбулася зустріч Владики із учнями 9-11 класів. Він зазначив, що життя – це мистецтво перебувати в єдності з Богом, це вміння любити один одного особливою любов’ю. Любити – це не тільки брати, а й жертовно віддавати, бачити в людині брата. Спаситель закликає нас до моральної чистоти і святості.

Відбулася зустріч Преосвященного Владики і з учителями Великолюбінської ЗОШ. Він наголосив на тому, що педагоги виконують важливу місію – виховання молодого покоління. Владика усім побажав мати великі серця , наповнені терпінням і милосердям. Він поблагословив присутніх, склав щирі слова вдячності дирекції школи та педагогічному колективу за нелегку працю.

Здавалося, дух любові, милосердя, всепрощення наповнив серця старшокласників та педагогів. Кожен, безперечно, переоцінив своє життя, задумався над вічними істинами.

Г.Й.Федина

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *