Без категорії

«Лети до небес, українська пісне»

Під такою назвою 12 грудня у 3-Б класі Великолюбінської ЗОШ І-ІІІст. під керівництвом учителя-методиста Ліщинської Галини Михайлівни відбулося справжнє пісенне дійство у вигляді вечорниць, на яких українські традиції, народна пісня поєднались із сучасністю.

Діти й батьки демонстрували, яка різноманітна й багата наша пісня. У колискових піснях – серце матері, в козацьких – сила народу, в обрядових – душа нації, в піснях про Україну – барви рідної землі, любов до рідного краю. Їх на святі прозвучало аж 18!

Серед них – «Рідна мати моя» у виконанні мами Бобеляка Юрія -Наталії Миколаївни, пісня «Родина» – у виконанні сім’ї Паньків, «Колискова» – у виконанні Невольмо Ангеліни, і цей ряд можна продовжувати, оскільки всі діти гарно співали, веселились.

А батьки впродовж свята підспівували їм, а також взяли участь в інсценізації християнської пісні «Тому, хто біля тебе, дай любов».

Яскраве свято закінчилось частуванням: головні персонажі свята дід та баба запросили всіх до столу поласувати смачними пампушками, варениками, тістечками, які спеціально приготували турботливі мами й бабусі.

Заступник директора з навчально – виховної роботи

Я. В. Панів

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *