Виховання Заходи Учнівське самоврядування

Свято Героїв 2023

19 травня 2023 року в Опорному Великолюбінському ЗЗСО І-ІІІ ст. відбувся спортивно-патріотичний захід, приурочений дню Героїв. Це свято величі духу українських вояків – борців за волю України.
Захід розпочався хвилиною мовчання – вшануванням пам’яті Героїв України. Поіменно згадали і наших Героїв-земляків, які тепер охороняють нас з небес.
Продовженням стала спортивна частина програми. У спортивних змаганнях взяли участь 4 команди, а саме опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ст., Порічненської ЗОШ І-ІІ ст., Коропузького НВК та Завидовицького НВК. Усі діти мали змогу випробувати свої сили у змаганнях зі стройової підготовки, перетягування канату, стрільбі, вікторині тощо. Команда опорного Великолюбінського ЗЗСО І-ІІІ ст. зайняли ІІ місце.
На Святі Героїв були присутні захисники, які проходять реабілітацію в Реабілітаційному центрі «Галичина».
День Героїв – це не лише можливість вшанувати пам’ять загиблих за волю України, але і звернути увагу на живих героїв, які повернулися з війни – на тих, хто вижив, вистояв, здобув перемогу над ворогом і над собою і продовжує розвивати Україну, показуючи приклад.
Слава усім українцям і українкам, які зараз у бою!
Вічна пам’ять усім, хто віддав життя за Україну!
Слава Україні!
Героям Слава! 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *