Без категорії

Гандболісти Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ступенів – переможці міжнародного турніру

9-12 листопада 2012 року у польському місті Львувек Шльонський відбувся міжнародний турнір з гандболу серед дівчат 1998-2000 року народження. Україну на цих змаганнях гідно представляли спортсмени Городоччини. Гандболісти – учениці Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ст.

Негруцак Софія, Шутяк Роксолана, Король Іванна, Воробець Оксана, Пацкан Василина, Глушко Люба, Іваскевич Марта, Грициняк Юля, Борецька Ірина, Бублик Ольга під керівництвом тренера – вчителя фізкультури Фариняка В.А. у всіх матчах здобули перемогу над своїми однолітками з Польщі.

На груповій стадії турніру вони впевнено здолали представниць міст Мірск (12:4) і Влєнь (11:2).

У півфіналі дівчата знову святкували перемогу над спортсменами з міста Влєнь (11:10). Фінал звів наших гандболістів з командою міста Грифув. У напруженому двобої перемогу з рахунком 11:8 здобули представники Городоччини. Приємним стимулом до перемог стала підтримка глядачів, які палко вболівали за українських спортсменів. Кращим бомбардиром турніру було визнано Король Іванну, яка закинула суперникам 33 м’ячі. Переможці були нагороджені кубком, медалями, а також отримали комплект гандбольної форми, м’ячі.

Учні Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ст., крім участі у турнірі, мали цікаву екскурсійну програму. Вони відвідали Малий та Великий водонапірні шлюзи, розміри і пропускна спроможність яких вражають. Побували у замку Зоха у Єлєній Гурі. А з історією регіону учні мали змогу познайомитися під час особистої зустрічі з старостою Львувецького повяту.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *