Без категорії

«Бронза – у наших»

«Бронза – у наших»

Минулих вихідних на спортивній базі Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ст. проходив обласний турнір з гандболу серед дівчат 2001-2002 р.н. «Кубок осені – 2013 р.». Наш район був представлений дівчатами даної школи.

Із привітанням до учасників турніру звернулися: директор Великолюбінської ЗОШ Матківський О.Ю., директор Городоцької ДЮСШ Олег Вітів.

До змагань зголосилося 6 гуртів з районних шкіл, а саме: Буський, Камянка-Бузький, Жидачівський, Яворівський, Городоцький та м.Львова. Дружини були розділені на дві підгрупи – А і Б. Наша команда була в групі з Буськом та м.Львовом. Друга підгрупа – Жидачів, Яворів, К-Бузьк.

Відкриття турніру: В.Любінь – Львів! Боротьба почалась! М’яч в м’яч! Перший тайм – нічия 5:5. Драма назріває в другій половині матчу: невикористані можливості зводять нанівець старання наших дівчат. Прикрі помилки, і покарання – програш 6:10!

У другій грі – перемога над командою м.Буська більш ніж переконлива -13:19!!!

Гра за Бронзу!

Команда з м.Яворова виявилась міцним горішком, та лише на 5 хвилин. Далі наші дівчата змогли зламати опір та перемогти з рахунком 18:8. Бронза – наша!

Вітаємо наших гандболісток: Фостяк О, Волянську І, Бень І, Літньовську Д, Вишинську А, Герин Г, Саврук Г, Бублик С, Банах І, Груник Д.

З перемогою поїхала додому команда м.Жидачів, срібло – в команди дівчат м.Львова.

Ми вдячні спонсорам змагань: Фабризі Й., Казакову С., ГолубцюН., Орліку Б.

Вчитель фізкультури, головний суддя змагань – В.А.Фариняк.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *