Без категорії

Я ВЧУ АНГЛІЙСЬКУ З НОСІЄМ МОВИ

Зараз фраза “я вчу англійську з носієм мови” не викликає ніяких протиріч. В епоху комп’ютеризації, спілкування по скайпу (або за допомогою інших месенджерів) стало можливим з будь-якої точки земної кулі. Багато освітніх платформи пропонують навчання з носієм мови будь-якого рівня: від досвідчених викладачів з багаторічним досвідом, до новачків, які тільки освоюють викладання.

 
Нам пощастило мати змогу залучити та розпочати співпрацю з волонтером Корпусу Миру Тодом Лімом. Він допомагає нашим учням подолати мовний бар’єр.


Уроки зосереджені на розмовній практиці – це головне. Якщо до цього діти не мали змоги спілкуватися з іноземцями, то тут їм доведеться це робити. І діти побачуть: їх розуміють, незважаючи на помилки.
При навчанні з носієм мови формується звичка висловлювати свої думки тільки англійською. Покращується вимова.


Своєрідне культурне середовище. Ніхто, крім носія культури своєї країни, не розповість вам про неї краще. Традиції, особливості, культура, побут – те, про що ви ніколи не дізнаєтеся з підручників і телепередач.

So, we started a new level of English with a native speaker!

Отже, ми розпочали новий рівень навчання із носієм мови! Перший урок на тему “FOOD” був цікавим та пізнавальним для 5-А.

Ми дізналися про різні страви у США. Яку страву полюбляють їсти у кожному штаті. І просто поспілкувались.
Учні намагалися спілкуватися тільки англійською і робили це надзвичайно добре.
Діти залюбки розповідали, що вони люблять їсти і, що хотіли б спробувати нового.

P.S. Сподіваємось і Тодові сподобалось теж 😉

To be continued… 🙂

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *