Без категорії

Якість навчання учнів за 2019-2020 н.р.

Якість навчання учнів

Результати  праці – це основний показник діяльності навчального закладу.  Одним з найважливіших результатів є якість навчання. Система внутрішнього забезпечення якості у закладі складається з таких компонентів:

-кадрове забезпечення освітньої діяльності;

– навчально-методичне забезпечення освітньої діяльності;

– матеріально-технічне забезпечення освітньої діяльності:

– якість проведення занять;

– моніторинг досягнення учнями результатів навчання;

Станом на червень 2019 року в школі навчалось 534 учні. У школі – 21 клас: 8- у  початковій школі, 11- у середній, 2- у старшій. Середня наповнюваність дітей по класах становить 24,5. За результатами 2018-2019 навчального року закінчили навчальний заклад на бали високого рівня 46 учнів, що становить 8,6 % від загальної кількості учнів, знання яких оцінюються – це відмінники.

На виконання наказу Міністерства освіти і науки України  №849 від 02.08.2018 року «Про проведення Всеукраїнських олімпіад і турнірів з навчальних предметів  у 2018-2019 навчальному році», з метою підтримки обдарованої молоді з 08 по 25 жовтня у школі проведено І етап Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін згідно з  графіком, затвердженим наказом по школі №265    від 27.08.2018 р.  Відповідно до звітів про проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпі ад з базових дисциплін у шкільних олімпіадах взяли участь:

– з української мови – 18 учнів;

– історії – 17 учнів;

– географії – 15  учнів;

– іноземної мови (англійської) – 11 учнів;

– математики – 45 учнів;

– фізики – 17 учнів;

– біології – 25 учнів;

– хімії –35 учень;

– інформатики – 9 учнів;

– інформаційних технологій- 26 учнів;

–  екології – 9 учнів.

Коли маєш творчого вчителя, можна очікувати на результати його роботи — творчого учня.  На виконання наказу  №   від 30.10.2018 р. «Про підсумки проведення І етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін у 2018- 2019 навчальному році» учні школи – переможці І етапу, брали участь у ІІ етапі учнівських олімпіад . 13 учнів опорного закладу стали переможцями ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад

№з/п Прізвище,ініціали учителя Прізвище,імя

учня

Клас Навчальна дисципліна Місце
1. Садловська О.А. Солтис Діана 11 Екологія І
2. Садловська О.А. Солтис Діана 11 Біологія ІІІ
3. Пилипів Л.Б. Гатала Олена 9-Б Укр.мова,літ. ІІІ
4. Чумало І.Б. Кифор Богдан 6-Б Матем. ІІІ
5. Гринач О.М. Гатала Олена 9-Б Матем. І
6. Мельник М.П. Пасічнюк М. 8-Б Хімія ІІ
7. Підляська Г.В. Фостяк Максим 8-Б Інформатика І
8. Підляська К.П. Гатала Олена 9-Б Інформатика ІІ
9. Підляська Г.В. Фостяк  Максим 8-Б Інф. техн. ІІ
10. Підляська К.П. Віщур Уляна 9-Б Інф. техн. ІІ
11. Підляська Г.В. Гатала Олена 9-Б Інф. техн. ІІ
12. Панів Я.В. Пех Єва 7-А Укр.м., літ. ІІІ

У цьому навчальному році більшість членів педагогічного колективу активно попрацювала над підготовкою учнів до олімпіад, зокрема:  Пилипів Л.Б., Мельник М.П., Підляська Г.В., Садловська О.А., Підляська К.П., Панів Я.В., Гринач О.М., Чумало І.Б. Результати ІІ етапу Всеукраїнських олімпіад свідчать про те, що вчителі провели велику підготовчу роботу і , як підсумок, окремі учасники  показали високий рівень знань з основ наук. Ці учні справились із завданнями, виявили глибоке розуміння теоретичного матеріалу , продемонстрували вміння застосовувати теоретичні знання практично , самостійно мислити , аналізувати , робити висновки та узагальнення.

Окрім цього, учні нашої школи- переможці  районних конкурсів: Школярі  взяли участь у  ІІ етапі (районному) Міжнародного  конкурсу ім. П.Яцика , і як результат – Кифор Богдан – 6-Б клас- ІІ місце (учитель Тюрдьо М.В.), Смичник Софія – 5-Б клас – ІІ місце (учитель Панів Я.В.), Гатала Олена – 9-Б клас – ІІІ місце (учитель Пилипів Л.Б.), Добрянська Софія – ІІ місце (учитель Ліщинська Г.М.)

Учні школи взяли участь у ІІ етапі Всеукраїнського конкурсу ім. Т.Шевченка.

1.         Смичник Софія – 5-Б клас – ІІІ місце (учитель Панів Я.В.)

2.         Скварчило Ірина – 7-А клас – ІІІ місце (учитель Панів Я.В.)

3.         Протас Христина – 8-Б клас – ІІІ місце (учитель Тюрдьо М.В.)

4.         Віщур Уляна – 9-Б клас – І місце (учитель Пилипів Л.Б.)

6 листопада 2018 року у приміщенні «Культурно-мистецького центру Львівський палац мистецтв» відбулось відкриття виставки малюнків та урочисте нагородження учасників і переможців обласної виставки-конкурсу дитячого малюнку в рамках Львівського Осіннього Салону-2018. На виставці було представлено близько 200 найкращих робіт. Серед них – робота учня нашої школи Вовка Богдана (учитель Іванів М.Т.). Переможці отримали дипломи та відзнаки.

У школі проведено ДПА в 9-их класах з української мови, математики, анг-лійської мови (за вибором). В 11-му класі учні пройшли ЗНО з української мови, математики або історії  та предмету за вибором. Результати оприлюднено на сайті закладу.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *