Виховання Заходи Учнівське самоврядування

Участь у військово-патріотичному конкурсі «День Захисника та Захисниці» в урочищі “Берізки” смт Великий Любінь

6 жовтня 2023 р. в урочищі «Берізки» смт Великий Любінь, проходив військово-патріотичний конкурс «День Захисника та Захисниці» під керівництвом Войтіва Олега Романовича. Метою заходу було вшанування усіх Захисників та Захисниць, що стояли та стоять на варті цілісності нашої держави України,  виховувати гордість за свій народ, шанобливе ставлення до військових, зміцнювати почуття патріотизму учнів, розвивати в учнів бажання брати посильну участь у допомозі і підтримці захисників Вітчизни, формувати у дітей гуманний світогляд, спрямований на недопущення жахів війни, сприяти збереженню пам’яті про тяжкі випробування нашого народу.
У змаганні брали участь чотири команди учнів 9 класів шкіл Великолюбінської ОТГ, а саме: Завидовицький НВК, Коропузький НВК, Опорний Великолюбінський ЗЗСО І-ІІІ ступенів,  Порічненська ЗОШ І-ІІ ступенів.
Учні продемонстрували свою підготовку у таких конкурсах: «Стройова підготовка», «Стінгазета», подолання смуги перешкод,  вміння розпалювати вогнище з підручних засобів, а також «Перетягування линви».
За результатами усіх конкурсів Опорний Великолюбінський ЗЗСО І-ІІІ ступенів зайняв ІІІ місце.
На завершення змагань учасників пригощали смачним кулішем.
Усі учасники конкурсу отримали багато позитивних емоцій від участі у змаганнях.
Слава Україні!
Героям Слава! 🇺🇦

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *