Без категорії

Реклама – запрошення на відпочинок та екскурсію у смт Великий Любінь

Запрошення

Запрошуємо Вас, шановні туристи, до смт Великий Любінь (курортного містечка),  що знаходиться у 22 км. на південний схід від Львова, розміщене на річці Верещиця  (Притока Дністра).

У нашому селищі проживає більше 5 тисяч осіб. Перші згадки про селище припадають на період існування Стародавньої Русі – початок ХІІІ століття. Населений пункт виник як укріплення від набігів татаро-монгольських орд на древні руські землі.

До нас можна доїхати маршрутним таксі (Самбірський напрямок)   з Головного вокзалу м.Львів або електричкою з приміського вокзалу м.Львів.

 

У найстарішій будівлі селища, колишньому палаці барона Бруницького 1840 року знаходиться Великолюбінська школа-інтернат для дітей з вадами розумового розвитку.

 

У нас працює Великолюбінська дитяча школа мистецтв, де навчається 260 дітей у народному, струнно-смичковому, фортепіанному, духовному та хореографічному відділах.

 

Є Великолюбінська міська лікарня,  де Вам нададуть невідкладну першу медичну допомогу.

Зможете зупинитись у мотелі “Легенда”  (кафе-бар),  відвідати ресторан “Елефант” (недалеко від залізничної станції),  кафе-бар “Самсон” (територія санаторію), “Два куми”…
Є Приват-банк, Нотаріус, селищна Рада. На території селища працює спитрзавод, рибне господартство, пекарня, паркетний завод, птахоферма.
Зможете відвідати пам’ятні місця смт Великого Любіня.
Учні 8 класу
Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ступенів
(програма Intel “Шлях до успіху”)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *