Без категорії

Результати моніторингу в 11-му класі

Опорний Великолюбінський заклад загальної середньої освіти і-ІІІ ступенів

Наказ

 

24.10. 2019 р. № 

Про підсумки моніторингу

якості знань учнів

11-го класу

Відповідно до наказу опорного Великолюбінського закладу ЗСО І-ІІІ ступенів  №258 від 07. 10. 2019  р. у навчальному закладі проведено моніторинг якості знань учнів  11-го класу з української мови, математики, історії.

Контрольні роботи з математики, історії  та української мови проведено за завданнями, укладеними головами методичних об’єднань.

Результати моніторингу з української мови в 11-му класі  такі:

 

Клас Кількість учнів Високий Достатній Середній Початковий Якість
11 11 0 1 7 3 9,1%

У моніторингу з української мови  взяли участь11 учнів 11-го класу (78,6%). Результати контрольних робіт показали, що переважна більшість учнів 11-го класу впоралася із навчальними  вимогами програм і показала задовільні результати навчальних досягнень. Кількісний та якісний результати проведення робіт і рівнів навчальних досягнень учнів із української мови наведено в таблиці.

Результати моніторингу з математики  в 11-му класі такі:

Клас    Кількість учнів         Високий        Достатній      Середній        Початковий   Якість

11        12                                     0                       1                    0                       11                 8,3%

У моніторингу з математики  взяло участь 12 учнів 11-го  класу (85,7%). Результати контрольної роботи показали, що переважна більшість учнів  впоралася із навчальними  вимогами програм і показала задовільні результати навчальних досягнень. Кількісний та якісний результати проведення робіт і рівнів навчальних досягнень учнів із математики наведено в таблиці.

Результати моніторингу з історії такі:

Клас           Кіл.уч.       Високий     Достатній   Середній    Початковий   Якість

11                   11               0                  1               10                0                  9,1%

У моніторингу з історії  взяло участь 11 учнів 11-го  класу (78,6%).. Результати контрольної роботи показали, що переважна більшість учнів  впоралася із навчальними  вимогами програм і показала задовільні результати навчальних досягнень. Кількісний та якісний результати проведення робіт і рівнів навчальних досягнень учнів із історії наведено в таблиці

Виходячи з вищезазначеного,

 

НАКАЗУЮ:

1.Заступнику директора з навчально-виховної роботи  Федині Г.Й.

1.1. До 28 жовтня 2019 року  провести нараду з учителями математики, української мови та історії  за підсумками моніторингу об’єктивності оцінювання навчальних досягнень учнів.

1.2 Посилити контроль за об’єктивністю оцінювання знань учнів відповідно до вимог Критеріїв оцінювання навчальних досягнень учнів.

1.3. Здійснювати систематичний контроль за виконанням наказів МОНУ від 3 червня 2008 року № 496 «Про затвердження Інструкції з ведення класного журналу учнів 5-11 класів загальноосвітніх навчальних закладів (Розділ 3. Оцінювання навчальних досягнень учнів) та від 21 серпня 2013 року №1222 «Про затвердження орієнтовних вимог оцінювання навчальних досягнень учнів із базових дисциплін у системі загальної середньої освіти.

2.Учителям української мови,  математики та історії  Чернявській О.М., Гринач О.М., Ременяк Н.В.  виставити  в класні журнали оцінки, які учні отримали під час написання моніторингових контрольних робіт.

 

3. Контроль за виконанням наказу залишаю за собою.

 

 

 

Директор опорного закладу                                     О.Матківський

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *