Виховання Заходи Учнівське самоврядування

ПАМ’ЯТІ ГЕРОЇВ НЕБЕСНОЇ СОТНІ

🇺🇦 20 лютого вшановуємо Героїв Небесної Сотні, які у 2014 році під час Майдану у Києві віддали життя за європейські цінності, за своє право називатися українцями, за непереборне бажання бути вільними людьми.
🇺🇦 Городоччина втратила трьох своїх найкращих синів. Володимир Топій згорів живим у Будинку профспілок 18 лютого, Іван Бльок та Володимир Жеребний померли від куль снайперів 20 лютого. Вічна і світла пам’ять Ангелам Майдану!
🇺🇦 Героям Небесної Сотні присвячено скорботний захід “Розстріляні мрії”, проведений за участі учнів Опорного Великолюбінського ЗЗСО та Великолюбінської дитячої школи мистецтв.
🇺🇦 У сценарії відображено хронологію подій зими 2013-2014 року. Прозвучали пісні “Свіча”, “Мамо, не плач…”, “Мить”, “Над землею тумани…”, а також поезії “Пам’яті Небесної Сотні”, “А Сотню вже зустріли небеса…’
🇺🇦 На заході були присутні Йосип Фабрига, селищний голова, працівники відділу з гуманітарних питань Великолюбінської ОТГ.
🇺🇦 Молитвою та хвилиною мовчання учасники заходу вшанували світлу пам’ять Героїв Небесної Сотні, які мріяли про незалежну багату Україну, але їхні мрії розстріляв “беркут”.
🇺🇦 Ми продовжуємо справу Небесної Сотні, майданівців, реалізовуємо їхні мрії, йдемо уперед, боремося й перемагаємо.
🇺🇦 Герої не вмирають! Вони продовжують жити у наших думках, діяннях, помислах. Вони з нами щодня, щомиті. Слава Україні! Героям слава!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *