Шкільний олімп

Осіння школа програмування “Бебрас-2019”

З 13 жовтня по 19 жовтня 2019р. у Львові в приміщенні Львівського професійного коледжу готельно-туристичного та ресторанного сервісу відбулася осіння школа програмування Бебрас-2019. Сюди приїхали школярі майже з усіх куточків України. У формуванні команд перевага надається учням, які показали Відмінний результат на минулорічному міжнародному конкурсі з інформатики та комп’ютерного мислення Бобер та враховується їх результат на Олімпіадах з інформатики. Тиждень у школі пролетів дуже швидко. В програмі школи були інтенсивне навчання, конкурси, інтелектуальні змагання, цікаві екскурсії та олімпіада. Богдан Кудренко,  державний експерт директорату дошкільної та шкільної освіти МОН України обговорив важливі питання із керівниками команд.

Навчання проводили: Ілля Порубльов з Черкаського національного університету – тема «Рекурсія», «Теорія чисел»; Ірина Скляр з Київського природничо-наукового ліцею №145 – тема «Задачі та ідеї», «Рядки»; Роман Білий з Софтверної компанії «Tesoro» – тема «Дерева відрізків»; Сергій Жуковський із Житомирського державного університету – тема «Моделювання».

Заключним  етапом навчального табору була олімпіада з програмування. Усі учасники отримали сертифікати та неоціненний досвід. А наша учениця Гатала Олена з 10-Б класу зайняла 1 місце серед дівчат.

Щиро вдячні організаторам, а саме Ростиславу Шпаковичу, голові Всеукраїнської координаційної ради, члену Міжнародного оргкомітету конкурсу «Бобер», викладачу Львівського фізико-математичного ліцею та викладачам школи за незабутнє  спілкування, навчання та Сергію Каравці за відео на згадку.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *