Без категорії

Матеріально-технічне забезпечення закладу

  1. Матеріально-технічна база закладу освіти включає 1 будівлю – побудовану у 1976 році на 720 учнівських місць, розміщену по вулиці Січових стрільців 2 і займає 3 поверхи, обладнання, інші матеріальні цінності, вартість яких відображено у балансі закладу освіти. На І, ІІ, ІІІ поверхах є внутрішні вбиральні, які відповідають санітарним вимогам.
  2. Майно закладу освіти є на балансі Великолюбінської селищної ради Львівського району Львівської області.
  3. Заклад освіти відповідно до чинного законодавства користується землею, іншими природними ресурсами і несе відповідальність за дотримання вимог та норм з їх охорони.
  4. Вилучення основних фондів, оборотних коштів та іншого майна закладу освіти проводиться лише у випадках, передбачених чинним законодавством. Збитки, завдані закладу освіти внаслідок порушення його майнових прав іншими юридичними та фізичними особами, відшкодовуються відповідно до чинного законодавства.
  5. Для забезпечення освітнього процесу навчальний заклад має  навчальні кабінети, 2 комп’ютерних кабінети, спортивний зал, актову залу, тир, бібліотеку, кабінет психолога та соціального педагога, медичний кабінет, кабінет заступників директора, дві роздягальні для учнів у спортивній залі, їдальню.
  6. У закладі наявний Інтернет.
  7. Заклад освіти має земельну ділянку, де розміщуються спортивний та ігровий майданчики, тощо.
  8. Списання основних засобів і майна здійснюється за рішенням засновника, тобто Великолюбінської селищної ради Львівського району Львівської області , відповідно до порядку, який встановлений  чинним законодавством.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *