Методична робота

Майстер-клас “Сучасні підходи до навчання та оцінювання молодших школярів”

Сьогодні в опорному Великолюбінському закладі загальної середньої освіти І-ІІІ ст. відбувся майстер-клас “Сучасні підходи до навчання та оцінювання молодших школярів”, який провела заступник директора школи з навчально-виховної роботи, учитель-методист Ліщинська Галина Михайлівна. У занятті брали участь учителі початкових класів та учителі, які навчають п’ятикласників за програмою НУШ. Педагоги мали можливість поспостерігати за практичним застосуванням у початковій школі технології латерального мислення британського вченого Едварда де Боно під назвою “Шість капелюхів” у поєднанні з інноваційними методами та прийомами навчання, інтерактивними вправами та методичними проблемними завданнями.

Вчителі початкових класів Лига Ю.А., Лятошинська М.В., Катаран Л.І. поділилися досвідом роботи щодо формувального оцінювання молодших школярів та презентували фрагменти уроків.

Всі присутні брали активну участь у майстер-класі: виконували творчі завдання, розглядали і розв’язували проблемні питання, обмінювались думками. Учителі демонстрували свої педагогічні вміння, творчість, креативність.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *