Батькам Важлива інформація під час воєнного стану Важливі події

Цей рік змінив нас усіх

Пройшов рік. Рік нашої нескореності, єдності. Рік, який зробив нас сильнішими та впевненішими. За цей час ми, як ніколи, консолідувалися: наші вихованці, батьки, педагоги…

Із 14 березня 2022 року  в нашій школі почали навчатися діти із сімей вимушених переселенців. Із Донеччини, Києва, Харкова, Запоріжжя, Херсона, Черкас – усього понад 100 учнів.Для організації віддаленого навчання   ефективно використовувалися хмарні сервіси G Suite for Education. Сьогодні хочеться згадати теплі слова подяки батьків, діти яких тимчасово навчалися в нашій школі. Ольга Лук’ященко: «Хочу висловити безмежну вдячність керівництву та усьому колективу Опорного Великолюбінського закладу за надану можливість для моєї доньки Лук’ященко Єви в тяжкі для нас часи, коли ми тікали від активних бойових дій біля нашої домівки, здобувати  якісну освіту. Увесь колектив заслуговує слова вдячності!  Особлива подяка класному керівникові 5-В класу Юлії Дейнеці та усім учням цього класу за  душевне прийняття моєї дитини до своєї родини. Хочу відмітити особливу гармонію в спілкуванні в цьому класі! Дітки надзвичайно добрі і дружні! Це приємно здивувало! Одразу прийняли до своєї родини новеньких діток і  намагалися максимально з ними спілкуватися. Думаю, у цьому велику роль відіграє саме класний керівник, який постійно намагається їх згуртовувати! Молодець! Успіхів, миру та злагоди усьому колективу».

Марина Черешня: “Наші шановані, дорогі учителі Великого Любеня!
Я, мама Черешні Софії, хочу сердечно вам подякувати за терпіння і можливість вчитися моїй доньці у воєнний час! Ви подарували можливість здобувати знання і не втрачати віри в добро! Як мама я неодноразово була присутньою на уроках і добре слово, вірний підхід до дитини мене радував! Ваш професіоналізм  допомагав здобувати нові знання. Особливо я хочу подякувати нашому  класному керівнику  Юлії Михайлівні! Як біжать до неї назустріч діти і обіймають її! Ви супер, залишайтеся з ними на одному диханні! Я познайомилася  з учителем математики Іриною Богданівною!!!!!! Цей педагог проживав життя з дітками, що гідне поваги! Кожен учитель допомагав щодня ставати грамотним і впевненішим.
Я бажаю Вам добра, Миру і все буде Україна! 💙💛”

Крім того, у перші миті повномасштабного вторгнення наш заклад став прихистком для людей, які залишилися без житла. місцем збору продуктів та теплих речей для військових та переселенців. А  ще ми волонтерили: ліпили вареники, готували смаколики, сушили овочі для наших захисників, проводили  ярмарки для підтримки ЗСУ, виготовляли окопні свічки… А тепер , тепер освітяни докладають максимум зусиль, щоб діти здобували знання в надзвичайних умовах. А ще ми стараємося зберегти кожну дитину.Тому й організовано для 32 учнів, які виїхали за кордон,  індивідуальну форму навчання:для двадцяти шести – сімейну форму здобуття освіти, для шести – екстернат.

Працюємо із Україною в серці 💙💛

Усе буде Україна!

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *