Виховання Заходи Учнівське самоврядування

СВЯТО ОСТАННЬОГО ДЗВОНИКА 2024

🔔 Шкільний дзвінок сповістив про завершення навчального року. На подвір’ї школи зібралася дружня шкільна родина: учні, педагоги, батьки та Всечесніші Отці.
🔔 Леся Степанівна Кішко, директор опорного закладу освіти привітала присутніх зі святом, висловила подяку учнівському та педагогічному колективу, а також батькам за плідну працю впродовж навчального року.
🔔 Тетяна Володимирівна Дудок, в.о. начальника Відділу з гуманітарних питань Великолюбінської селищної ради ОТГ вручила нагороди здобувачам освіти – переможцям олімпіад та педагогам, які їх навчали.
🔔 Найщиріші вітання лунали для випускників, які залишають свою альма-матер та вирушають у доросле життя. Грамоти за активну участь у житті школи та громади отримали президент учнівського самоврядування, випускниця Яніна Куриляк та інші лідери учнівського самоврядування.
Всечесніші отці відслужили молебень за здоров’я випускників та благословили їх у самостійне життя.
🔔 У своєму прощальному виступі учні 11 класів подякували ЗСУ за можливість навчатися, зростати, мужніти. А також подарували гарні емоції усім присутнім, коли виконали український флешмоб та прощальний шкільний вальс. Щасливої дороги, дорогі випускники!
👫☀️Змістовного відпочинку, щедрого сонечка учням та педагогам, ПЕРЕМОГИ нашій сонцесяйній Україні!💙💛

                

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *