Атестація Методичні об'єдання

Квест – це завжди цікаво й креативно

Кожного року в другий тиждень лютого у вівторок у світі відзначається День безпечного Інтернету (Safer Internet Day) під гаслом “Разом для найкращого Інтернету”. Це вже 20 День безпечного Інтернету.

День безпечного Інтернету (SID/ДБІ) запровадили мережі Insafe та INHOPE за підтримки Європейської комісії для просування безпечного та позитивного використання цифрових технологій.

Цей день проводиться з метою залучити до дій кожного та кожну, хто відіграє свою роль у створенні кращого Інтернету для всіх, зокрема наймолодших користувачів.

Саме над цією проблемою працювали педагоги, які зібралися на майстер-класі 7 лютого в опорному Великолюбінському ЗЗСО І-ІІІ ступенів. З вітальним словом перед учасниками заходу виступила директор Леся Кішко. У майстер-класі взяли участь учителі Великолюбінської ОТГ.

Учителька інформатики Підляська Г.В. провела це заняття як урок-квест на тему: «Безпечне користування Інтернетом. Критичне оцінювання інформації, отриманої з Інтернету».

На кожній зупинці учасникам квесту доводилось виконувати цікаві завдання: таємне листування, інтерактивні ігри,  доміно, фізкультхвилинку, практичну роботу, самооцінювання.

Завершився майстер-клас обміном позитивними враженнями учасників, щирими побажаннями творчих успіхів та подальшої співпраці. Кожен з учасників отримав буклет «Безпека в Інтернеті».

Квест – це завжди цікаво й креативно.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *