Педагогічні ради

Святкова педагогічна рада

В актовому залі 25 червня відбулась нетрадиційна педагогічна рада.
Директор школи Матківський О.Ю. окреслив коло тих питань, які потребують термінового і логічного завершення, вислухав пояснення, відповів на запитання.
Заступник директора з навчально-виховної роботи Федина Г.Й від імені колективу подякувала Олегу Юліановичу за роки плідної спільної праці, за те, що разом раділи успіхам і засмучувалися невдачами, разом долали трудноші й здобували перемоги, були єдиною родиною, яка успішно розв’язувала завдання, котрі стояли перед нею.
Заступник директора Панів Я.В. пригадала, що Матківський О.Ю. зайняв посаду організатора, яку обіймала вона. І тут же запевнила, що ніколи не тримала за це на нього зла. ЇЇ спогади й побажання керівнику, з яким пропрацювала пліч-о-пліч понад 40 років, були теплими й душевними, про що свідчили вирази облич присутніх. Пізніше були фотоспогади, які підготувала вчитель інформатики Підляська Г.В. Кожен відшукував себе серед тих, хто був на представлених фотофактах.
Ганна Вакар подякувала Олегу Юліановичу за те, що вірою й правдою служив своєму високому покликанню, був чудовим вчителем, намагався бути справедливим і неупередженим керівником, а ще за конструктивну співпрацю з профспілковим комітетом щодо захисту трудових і соціально-економічних прав та інтересів освітян. За роки своєї праці він отримав чимало нагород, а грамота, підписана головою об’єднаної територіальної організації профспілки працівників освіти і науки України Городоцької, Комарнівської міських, Великолюбінської селищної територіальних громад, у його скарбниці перша.
А вазон, який в народі називають «чоловічим щастям» додав йому впевненості, що попереду в нього ще багато нового, цікавого, незвіданого, одним словом – щасливого.
Директор подякував усім, хто прийшов на цю святкову педраду, і тим, хто через об’єктивні причини не зміг прийти, за працю, яка всіх єднала в одну дружню освітянську родину, за те, що відчував підтримку й розуміння, назвав колектив, який очолював, неймовірним.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *