Архів

Переможець XIV Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» – учениця Великолюбінської ЗОШ

Переможець  XIV Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» – учениця Великолюбінської ЗОШ

4 грудня 2013 року Львівський національний академічний театр опери та балету ім. С. Крушельницької урочисто відчинив двері переможцям XIV Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги», і дух патріотизму наповнив усе приміщення, та найголовніше – серця юних патріотів. У цей день відбулося нагородження переможців. До присутніх із словами вітання звернулася Світлана Книшик – начальник управління середньої, дошкільної, позашкільної освіти та соціального захисту департаменту освіти і науки ЛОДА. Вона побажала переможцям міцного здоров’я, родинного щастя.

Із словами подяки до присутніх звернувся  президент Всеукраїнського дитячо-юнацького фестивалю мистецтв «Сурми звитяги» – п. Степанишин. Замість звичного доброго дня  із уст виступаючого пролунало «Слава Україні!», на що зал одностайно відповів: «Героям слава!». Усі слова виступаючого звучали в унісон подіям, що відбуваються в Україні.

Нагородили  медаллю та дипломом другого ступеня у номінації «Художнє читання» і ученицю 9-А класу Великолюбінської ЗОШ І-ІІІ ступенів Федину Ольгу Юріївну.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *