Без категорії

Наказ Українського центру оцінювання якості освіти №92 від 17.10.11 року “Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році”

Наказ Українського центру оцінювання якості освіти №92 від 17.10.11 року “Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році”

УКРАЇНСЬКИЙ ЦЕНТР ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ОСВІТИ

НАКАЗ

№92 від 17 жовтня 2011 року

Про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році

Відповідно до Положення про проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників навчальних закладів системи загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 29.05.2008 р. №479 (із змінами), зареєстрованого в Міністерстві юстиції України 11 листопада2008 р. за №1097/15788, постанови Кабінету Міністрів України від 27.08.2010 р. №796 (із змінами), з метою надання можливості ознайомлення з процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання особам, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2012 році, наказую:

1. Затвердити графік проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання:

24 березня 2012 р. – українська мова і література, іноземна мова (англійська, німецька, французька або іспанська за вибором), біологія, фізика.

31 березня 2012 р. – історія України, математика, хімія, географія, російська мова.

2. Установити, що початок проведення тестування з кожного предмета – 11.00.

3. Директорам регіональних центрів оцінювання якості освіти:

3.1. Провести реєстрацію учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання з 1 до 30 листопада 2011 р.

3.2. Вжити заходи щодо дотримання вимог Закону України “Про захист персональних даних”.

3.3. Забезпечити проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, дотримуючись процедур і технології проведення зовнішнього незалежного оцінювання в 2012 році.

3.4. Здійснити тиражування зошитів із тестовими завданнями, бланків відповідей, інших документів, формування комплектів матеріалів, необхідних для проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання, організувати їх доставку до пунктів пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

3.5. Розробити кошторис вартості одного пробного зовнішнього незалежного оцінювання з дотриманням вимог нормативно-правових документів, що врегульовують порядок надання платних послуг у сфері освітньої діяльності.

3.6. Провести інформаційно-роз’яснювальну роботу серед громадськості щодо особливостей проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

4. Заступникам директора Українського центру оцінювання якості освіти Виннику В.А., Дворецькій Л.П.:

4.1. Розробити форми бланків відповідей А і Б відповідно до предметних специфікацій 2012р.

5. Заступнику директора Українського центру оцінювання якості освіти Дворецькій Л.П.:

5.1. Забезпечити до 20 грудня 2011 р. розроблення тестів, що відповідають вимогам програм зовнішнього незалежного оцінювання 2012 р. з відповідних предметів, здійснити їх переклад мовами національних меншин.

5.2. Організувати макетування тестових зошитів.

5.3. Макети тестових зошитів і бланків відповідей А і Б до 26 грудня передати регіональним центрам оцінювання якості освіти.

6. Відповідальність за організацію та проведення пробного зовнішнього незалежного оцінювання покладається на директорів регіональних центрів оцінювання якості освіти.

7. Контроль за виконанням наказу покласти на першого заступника директора Карандія В.А.

 

Директор І.П. Зайцева

За матеріалами: Освіта.ua

Рекомендуємо пройти всім тестування з метою визначення реального рівня знань. Знання – сила, без них, навіть звичайна справа така як продаж одежда для собак киев стане майже недосяжна. Тут необхідні знання з економіки та біології як мінімум.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *