Без категорії

За крок до «бронзи»

20-22 квітня 2012 року в м. Ярослав республіки Польща проходив міжнародний турнір з гандболу серед дівчат 1996-1998 року народження.

Честь нашого регіону захищала команда “Верес” Великолюбінської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів Городоцького р-н, Львівської обл.. Зустріч була незабутньою для наших учасників. Початку змагань передував виступ художньої самодіяльності вихованців ліцею м. Ярослава та гімнастів спортивної школи. Це було справжнє видовищне шоу.

Наша команда за жеребкуванням опинилася в групі «Б» разом з командами м. Жешув, м. Ярослав, м. Зажече, м. Перемишль, м. Глівіц та м. Любліна.

Перший етап змагань наша команда розпочала успішно – перемогою над командою м. Зажече з рахунком 26:13. Чекала нас і друга перемога – перемога над господарями турніру (командою м. Ярослав) з рахунком 19:15.

Другий день змагань приніс нам дві невдачі – дві поразки. Одна – від гандболісток м. Перемишль (19:5) та Любліна ( 22:9).

Третій день був успішним для наших дівчат. Вони отримали перемогу над суперником м. Глівіц з рахунком 16 : 11  і опинились у фіналі.

Фінал «чотирьох» не приніс нам радості.  Зустріч принесла поразку від команди м. Лодзь і довелось боротися за «бронзу» з командою м. Любліна. Лише різниця в два м’ячі лишила наших дівчат бронзових медалей – 21-19.

Перше місце виборола команда м .Перемишль,  друге – м. Лодзь, третє – м. Люблін, четверте – наша команда “Верес”.  Молодці! Це все ж таки успіх, перемога, оскільки польські дівчата грають в польській гандбольній дитячій лізі і нашим з ними не легко.

Декілька слів про організацію турніру. Проживали в готелі, харчувались в ресторані м. Ярослав. На згадку всі учасники турніру отримали пам’ятні сувеніри.

Слова великої подяки депутату обласної Ради п.Дубневичу Ярославу, який спонсорував проїзд команди на турнір. Слова подяки Великолюбінським меценатам: п.С.Казакову, п.Ю.Борецькому, п.В.Протасу, та п.І.Кориляку, які допомогли в організації поїздки наших дітей. Велике спасибі голові обласної федерації гандболу Львівської області п.Роману Федишину.

Тренер команди “Верес” Віктор Фариняк.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *