Архів

Графік проведення ЗНО 2012 року

Графік проведення зовнішнього незалежного оцінювання визначається згідно з затвердженим Міністерством освіти календарним планом підготовки та проведення зовнішнього незалежного оцінювання навчальних досягнень випускників шкіл, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів у 2012 році.

У 2012 році зовнішнє незалежне оцінювання проходитиме з 15 травня по 7 червня.

Зовнішнє незалежне оцінювання з української мови та літератури, історії України та математики проходитиме впродовж двох днів (І та ІІ сесії). Тестування з інших предметів відбуватиметься в один день.

Дати проведення зовнішнього незалежного оцінювання 2012 року:

Предмет (сесія) Дата проведення
Хімія 15 травня
Російська мова 17 травня
Географія 19 травня
Математика (І сесія) 21 травня
Математика (ІІ сесія) 22 травня
Всесвітня історія 24 травня
Іноземні мови (англійська, німецька, французька, іспанська) 26 травня
Українська мова і література (І сесія) 28 травня
Українська мова і література (ІІ сесія) 29 травня
Історія України (І сесія) 31 травня
Історія України (ІІ сесія) 1 червня
Фізика 5 червня
Біологія 7 червня

Визначення результатів ЗНО

Обробка бланків відповідей та визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання учасників зовнішнього тестування здійснюватиметься з 15 травня по 30 червня 2012 року.

Перевірка тестових завдань з розгорнутою відповіддю (українська мова та література, іноземні мови, російська мова) буде проводитись з 21 травня по 8 червня 2012 року.

Оголошення результатів зовнішнього незалежного оцінювання кожного учасника буде здійснюватись у період з 30 травня до 1 липня 2012 року.

Апеляційні заяви від учасників тестування, яких не задовольнили отримані результати ЗНО, будуть розглядатись у період з 31 травня до 12 липня 2012 року.

Додаткова сесія ЗНО для учасників, які не змогли взяти участь у основній сесії тестування з поважних причин, пройде у період з 18 до 23 червня 2012 року.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *